Nytt år och nya äventyr!

Hejsan alla! Äntligen har jag fått tummarna ur och uppdaterar min blogg. Det var riktigt länge sen sist. Jaha, vad har då hänt sen sist? Isaac har deltagit på några utställningar med blandat resultat. Men de sämre resultaten har nog mest berott på mig. Det är mycket att tänka på och när nerverna dessutom sitter på utsidan är det lätt att göra misstag. Dessa misstag straffar sig direkt på bedömningen. Sist ställde jag Isaac för nära domaren så han fick ingen helhet när han skulle bedömma. Som sagt, det är mycket att tänka på.

Men skam den som ger sig. Jag anmälde honom precis till en stor tävling i Malmö nu i mars. Då djäklar! Men även om det skiter sig är han ju samma goa hund ändå. Han har en underbar personlighet och är en fin kamrat och familjemedlem.

Nu kommer de obligatoriska bilderna på Isaac. De är tagna nu i januari och på en av bilderna busar han med en Collie tik som hade rymt hemifrån. Isaac och jag hittade henne när vi var på promenad och hon följde gärna med oss hem. Hon och Isaac fann varandra direkt och hade väldigt kul tillsammans. Men till sist återförenades hon med sin husse. Nåväl, här kommer fotona. Håll till godo!



Här är det full fart på Isaac och hans bortsprugna kompis.



Här sitter han och väntar på frukost.



Här är han ute i snön och busar.

Det var allt för denna gången och jag lovar att snart komma med en ny uppdatering. Ha det bra alla så ses vi snart igen!