Dags att måla!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det onsdag och solen lyser skönt och varmt ute. Jag skall fortsätta med fasadmålningen av huset nu. Jag målade allt det stora förra året så nu återstår takutsprång, vindskivor, knutar samt runt fönster. Jag hoppas bli färdig innan jag åker på semester. Det skulle vara skönt att bara kunna koppla av och veta att måleriet är färdigt när min semester är ett faktum.

Nej nu får jag skynda mig om det skall bli något målat i dag. Ha det gött alla så hörs vi snart igen!

Bosse

Härligt väder!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det söndag och solen fortsätter att göra oss glada med sin närvaro. I går var jag och min dotter och sprang "Lundaloppet". Då hade solen gärna fått gå i moln tillfället eftersom den stekte rejält när vi sprang. Men vi kom i alla fall i mål och det var en lyckad dag.

I dag har jag vårstädat lite. Hängrännorna har blivet tömda på allt skräp. Barr och allt möjligt skit fanns det och det var hög tid för städning. Men nu får det vara nog med jobb för i dag. Nu skall jag cykla bort till videouthyraren och lämna tillbaka en rolig film jag tittade på i går kväll. Den heter "Little miss sunshine" och handlar om en galen familj vars dotter skall delta i en skönhetstävling för barn. Den driver rejält med skönhetstävlingar, och det tycker jag är uppfriskande att se. Det finns inte mycket som är sjukare än dessa skönhetstävlingar. och är det dessutom barn inblandade tycker jag nästan att det är kriminellt.

Nu får det vara nog "bloggande" för i dag. Ha det gött alla så hoppas jag att jag snart är i etern igen.

Bosse