Helg igen!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det lördag och vi är mitt inne i helgen. Själv skall jag ha lite kräftskiva i kväll. Det skall bli mysigt och gott. Okej, kräftorna i sig själva blir man väl inte särskillt mätt på. Men med en god sallad, vitlöksbröd och lite smått och gott blir det säkert bra.

Målningen ligger på is för tillfället, beroende på det eländiga regnandet. Men jag har i alla fall kommit mer än halvvägs så man börjar ändå skönja slutet på eländet. Men sen börjar lite renovering inomhus. Det är bra höst och vinterjobb. Det skall bli skönt när man är klar och kan lägga sig på sofflocket. Min kropp kräver inte så mycket arbete. Men nu skall jag börja förbereda inför kräftskivan. Ha det gött alla!

Bosse

Snart är hösten här!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det måndag och det är ömsom regn ömsom sol. Jag håller på att måla huset och det blir lite ryckigt med alla fula regnskurar som kommer. Men nu har jag i alla fall kommit mer än halvvägs och det är ju skönt. Men jag får passa på att måla när vädret är hyfsat och jag är ledig från jobbet. Någon gång blir jag väl färdig.

Jag har fått en hel del konstiga kommentarer från suspekta avsändare. Kan liknas vid spam. Men nu hoppas jag att jag raderat samtliga. Om ni hittar något spam, skriv gärna ett meddelande så tar jag bort skräpet snarast.

Nu skall jag läsa en stund innan ögonlocken ramlar igen. Jag skall upp vid 04.30 och det är ingen trevlig tanke. Ha det gött alla så ses vi snart igen i etern.

Bosse