Hejsan alla isbjörnar!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det tisdag och vintern håller fortfarande sitt järngrepp om oss. Undrar om det någonsin blir vår eller om istiden har kommit? Det är bara isbjörnar som trivs i vårt klimat nu. Men elbolagen gnuggar händerna och andra som tjänar på denna kylan gör säkert detsamma.

Men vi får ta det som det är. Man kan bara hoppas att det eländiga vädret snart är slut. Nu skall jag käka lite frukost. Jag har jobbat i natt och börjar känna mig lite småhungrig nu. Ha det gött alla!
Bosse

Första dagen på resten av mitt liv!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och himmelen är grå. Men det är snart vår och det känns skönt att veta. Jag är fri från min förkylning och det är faktiskt ganska skönt att leva nu med ljusare tider inpå knutarna. Snart är det dags att börja renovera lite på huset. Det är inte speciellt kul att hålla på med men desto roligare när man är färdig. 

Nu skall jag börja förbereda mig inför jobbet som börjar 14.00. Känns inte vidare inspirerande men man skall vara glad att man har ett jobb, det är det långt ifrån alla som har.

Ha det så gött alla så hörs vi snart igen!
Bosse 

Svårt att sova!

Hejsan alla bloggdiggare! Det har hunnit bli söndag och jag sitter med min laptop framför tvn. Jag skulle egentligen behöva gå och lägga mig nu, men jag är inte trött. På måndag morgon skall jag upp 04.30 så man kan ju inte sova halva dagen i morgon. Men jag får försöka bli trött genom att titta lite på dumburken.

Ni får ha det så gött alla så hörs vi snart igen!
Bosse

Vattengympa, bra för kropp och skäl.

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det onsdag och det har varit ruggigt väder ute. Jag har frivecka från jobbet och det passar bra nu när det är OS på TV. Nu i kväll har jag varit på vattengympa. Det är något som jag varmt rekomenderar alla. Det sliter inte alls på kroppen som mycket annat gör. Alla musklerna utnyttjas och man är rejält slut efteråt. Sen så  mår man bra själsligt också. Man tar en rejäl bastu efteråt och svettas ut ordentligt. Det är gött!

Nu skall jag ta en kopp kaffe och koppla av lite. Ha det gött alla!
Bosse

En grå och tråkig tisdag!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det tisdag och jag sitter vid köksbordet oh äter frukost. Min förkylning har blivet mycket bättre så jag tror jag skall förgylla eftermiddagen med en joggingrunda. Jag behöver ut och röra på mig och rensa alla tankar i skallen. Där finns alldeles för många negativa tankar utav olika anledningar för tillfället. Då är den bästa medicinen att ut och springa skallen helt tom.

Men innan jag drar på mig joggingkläderna skall jag in till blodgivningscentralen och lämna lite rött guld. Förutom att man gör en god gärning får man ju en gratis hälsoundersökning också samt en go fika efteråt.
Nu måste jag skynda mig. Ha det gött alla!
Bosse

Det är förkylt nu!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det söndag och det är ganska kallt ute. Jag har åkt på min andra rejäla förkylning på 5 veckor. Det är skitjobbigt. Det är många på jobbet som är sjuka nu. Jag pratade med en jobbarkompis som varit fystränare i en friidrottsklubb och han sa att jag är extra känslig för infektioner nu när jag ökat min träningsdos. Sen är jag ju så dum att jag går ut med hunden direkt efter joggingrundan. Då blir man ju avkyld och har man då en infektion i kroppen är det lätt att åka på e n rejäl förkylning. Men jag har frivecka nästa vecka och får väl kurera mig då. Nu orkar jag inte skriva mer för denna gången.

Ha det gött alla!
Bosse

Hej alla glada och mindre glada!

Hejsan alla bloggdiggare. I dag är det fredag och det är mulet ute. Jag har varit ute och sprungit 6 km i dag och det är en härlig känsla när man kommer i mål. För övrigt känner jag mig ganska deppig och hängig. Jag vet inte riktigt vad det kan vara, kanske en vinterdeprission, eller något annat. Men när jag springer rensas hjärnan och jag känner mig helt tillfreds med livet. Jag njuter också av att ha fått tillbaka bredbandet. Det är en frihetskänsla att kunna söka information eller ta kontakt med någon var som helst i vår stora värld.

Nej nu skall jag ta och masa mig in i duschen. Ha det gött alla så hörs vi snart igen.
Bosse

Jag är tillbaka!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och jag sitter ock käkar frukost innan det är dags att åka till jobbet. Nu är jag online igen och det känns bra. Det är bökigt att vara utan bredband när man är van att ha det. Jag sitter vid köksbordet och försöker låta bli att spilla mjölk i tangentbordet samtidigt som jag skriver. Men nu får jag skynda mig lite. Annars kommer jag för sent och då går jobbet i konkurs (kanske!?).

Ha det gött alla!
Bosse

Snart emigrerar jag!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det söndag och den förbannade vintern fortsätter. Jag måste ha syndat rejält mot vädergudarna. Annars skulle de inte djäklas så mot mig. Som vädret är nu kan det väl bara vara isbjörnar och möjligtvis eskimåer som trivs. Jag tror till och med att pingvinerna skulle protesterat. Hade jag varit med i Jehovas vittnen hade jag varit säker på att jordens undergång var här. Nåväl, jag eldar så kakelugnen är röd och den värmen är riktigt härlig. Så länge man kan titta ut på vintern genom fönstert är det riktigt mysigt. Jag var ute på en långpromenad med hunden. När jag kom tillbaka hem fattades bara att någon retfull person skulle satt på låten "Rudolf med röda mulen". Den hade passat mig perfekt.

Nej nu skall jag inte klaga mer. Jag har det betydligt bättre än mina vänner i Ukraina som har det fattigt och dessutom kallt. Mina tankar går till dem.

Ha det gött alla i vinterkylan!
Bosse

Vintern är seg!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det onsdag och det är ruggigt ute. Den förbannade snön vägrar att försvinna. Jag har sagt det innan och säger det igen JAG VILL HA VÅR NU! Men vädrets makter skiter fullkomligt i vad jag tycker. Man kan inte gå i ide som björnarna heller. Man är ju bara en lakej åt kapitalistsvinen. I bästa fall är man ett anställningsnummer för de räliga utsugarna. 

Ni ser själva vad vintern gör med mig. Dåligt humör, svarta tankar m.m. Det är bara att konstatera, jag är ingen isbjörn och därför inte gjord för detta eländiga klimat som råder nu. Men som fattiga knegare fått göra i alla tider så är det bara att bita ihop och fortsätta svära inombords men ha en nöjd fasad utåt. Thats life my friends!

Ha det gött alla!
Bosse