Våren närmar sig!

Hejsan alla! Tiden går och våren kommer snart till oss (hoppas jag). Isaac har varit hos oss ännu en vecka och det fungerar mycket bra. Visst kissar och bajsar han inne då och då, men det är ju naturligt. Man märker redan att han har en speciell personlighet, bl.a. mycket envis men också mycket social. På kvällarna vill han ofta ligga i mitt knä när jag sitter i favoritfåtöljen och tittar på tv, i alla fall tills det blir för varmt. Då vill han ner på golvet för där är det svalare och då trivs Isaac. Hans vikt ökar hela tiden och i dag är matchvikten 8,9 kg mot 8 kilo för en vecka sen. Inte illa!

Här kommer några nytagna bilder på den lilla vargen. Håll till godo!

image35

Här skall han åka bil och sitter i sin bur. Han piper lite i början men sen lägger han sig ner och tycks ta det med ro.

image36

Här är han ute och spanar i trädgården.

image37

Här har han hittat något som kanske är värt att undersöka?

image38

Jodå, det var värt att undersöka mycket närmare!

image39

Husse, nu vill jag lira lite boll, säger Isaac!

Okej gott folk, detta var allt för denna gången.

Ha det bra!
Bosse

Isaacs första vecka hos oss.

Hejsan alla! Nu har Isaac varit hos oss i över en vecka och det har faktiskt gått bättre än jag trott. Visst kissar han inne i mellanåt men är man bara lite uppmärksam så ser man när det är dags. Dessutom säger han själv till när han blir nödig i sovrummet. Då är det bara att famla sig upp groggy av sömn och gå ut med den lilla vargen. Han är också väldigt duktig att gå i koppel. Dessutom har jag börjat låta honom gå lös på våra promenader och håller kontinuerligt på att träna inkallning med honom, givetvis med godis. Det fungerar bra trots att han ibland har haft störningsmoment som intresserat honom mycket. Han är ju fortfarande alldeles för ung för att lägga in någon skärpa i träningen men hitentills har det fungerat efter mina planer. Det kommer givetvis att komma bakslag i den sociala träningen m.m. men ribban är lagd och Isaac har redan visat att han är en inteligent och arbetsvillig hund. Dessutom är han en fantastisk kompis. Jag kan också tillägga att han ökat i vikt från 7.3 kg till 8 kilo på en vecka, så grabben växer så det knakar :-).

Här kommer några bilder på Isaac från i dag. Håll till godo!

image29
Här ligger han i sin bädd i köket och gnagar på en leksak.

image30
Här har linslusen ordnat till sig för att vara fördelaktig på fotot.

image31

Här lagar Isaac mat, med lite hjälp från husse.

image32
Här håller Isaac på att försöka få ut lite godis från "godisbollen".

image33

Nu är det dags att vila sig lite efter matlagning och godisletande.

image34
Nu mår Isaac utmärkt efter väl utfört arbete!

Det var allt för denna gången. Vi hörs snart igen.

Ha det bra alla!
Bosse

Äntligen har Isaac kommit hem :-)

Hejsan på er alla. I går kväll kom då äntligen vår nya familjemedlem hem till oss. Hemfärden från uppfödaren gick ganska bra. Min dotter satt med Isaac i baksätet och han pep ganska mycket den första biten. Men snart tröttnade han på det och la sig ner och somnade. När vi sen kom hem fick han kissa innan han började  undersöka sitt nya bo. Han blev nog ganska nöjd med vad han såg och luktade. Där fanns nya leksaker och tuggben som var intressanta. Snart var det matdags och en ny runda ut där han fixade sin nattoalett. Sen la han sig i vårt sovrum och sov gott ända tills det var morgon och husse skulle upp för att jobbet kallade. Då hann det komma lite kiss på golvet innan husse fick på sig kläderna och kunde gå ut så Isaac fick göra morgontoalett. Sen var det matdags och innan husse gick till jobbet blev det en promenad ute i mörkret då fortsättningen på morgontoaletten gjordes.

Detta var början på Isaacs senaste dygn, det första i nya boet. Här kommer lite bilder som jag tagit den första kvällen hemma.

image21

Här är han i sin nya hage med sina nya leksaker.

image22

Här också.

image23

Och här.

image24

Här sitter linslusen Isaac utanför sin hage och vill bli fotograferad :-).

image25

Här sitter han på sin plats i soffan och blir ompysslad av "storasyster".

image26

Linslusen Isaac med leksak i soffan.

image27

"Storasyster fikar och jag får inget" tänker Isaac och blir lite sur.

image28

Nåväl, till sist fick Isaac också fika och ordningen var återställd.

Detta var lite bilder och fler kommer efter hand. Ha det bra alla och Isaac hälsar till Angelica och mamma Ayla.

Bosse

Snart är Isaac hemma :-).

Hej på er alla. Nu går tiden fort och snart är det dags att hämta hem vår nya familjemedlem Isaac. Inköpen inför hemkomsten är färdiga och allt står bara och väntar att få invigas av Isaac. Här kommer ett par nytagna bilder på skönheten. Här är han 7 veckor gammal.

image18

image19

Visst är han söt, eller hur? Bilderna är tagna på:


 image20
http://www.anglayzors.se.


Ha det bra alla så hörs vi snart igen.

Bosse