Isaac väntar på Tomten!

Hej på er alla! Nu är det dags för ett nytt kapitel i min lilla blogg. I dag är det ganska ruggigt ute, men jag och Isaac har ändå varit på långpromenad. Man var lite röd om kinderna när man kom in igen. Men det är samtidigt skönt att komma ut och röra på sig. Isaac håller med mig.

Vad finns att förtälja sen sist? Isaac har blivet betydligt lugnare sen sist. Han testar fortfarande gränser, men inte alls i samma omfattning som tidigare. Den värsta pubertetskrisen verkar vara över nu. Han har även börjat äta bättre nu. När det var som värst ville han inte äta alls. Så det verkar som om hormonerna har lugnat ner sig på den lilla vargen. Annars är det bara bra med Isaac. Något jag märker med honom nu är att han är mycket kontaktsökande och vill gärna att man kelar med honom hela tiden. Det är ingen dum sysselsättning alls, jag lovar!

Det blir första julen för Isaac och det blir säkert konstigt när husse tar in ett träd och ställer på golvet. Det kommer säkert att undersökas ordentligt av Isaac. När det sen blir paket under granen kommer säkert Isaac att anse att de är hans allihop :-). Vi får väl se om Isaac har varit snäll. Då kan det hända att tomten har några paket till honom också.

Nu kommer några bilder på den lilla vargen. Denna gången är temat favoritliggplatser.



Här ligger han i groventrén halvvägs under en byrå.



Nästa favoritställe är under köksbordet.



Till sist det allra trevligaste stället som givetvis är soffan.

Det var allt för denna gången. Ha det bra och god jul och gott nytt år på er alla om jag inte blir färdig att skriva innan.