Snart nytt år!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det sista dagen på år 2006. Det har varit ett ganska händelserikt år med egendomligt väder, regeringsbyte samt många internationella konflikter. Man kan bara spekulera i vad som kommer att hända 2007. Men en inte allt för vild gissning är att socialbidragstagarna kommer att öka ganska rejält till följd av att den nya regeringen skär ner ytterligare för de som redan har stora ekonomiska problem. Men det har alltid varit högerns vilja att sparka på de som redan ligger. Tyvärr fick de makten på grund av att sossarnas ledning, (Göran Persson) var allt för trött för att kunna förklara de olika alternativen på ett pedagogiskt sätt. Hade han lyckats med det hade det inte blivet regeringsbyte. 

Nåja, nu är det som det är med det och jag kan bara hoppas att borgarna inte hinner förstöra lika mycket denna gången som de gjorde förra gången de hade makten (1991-1994). 

Till sist vill jag önska alla ett gott nytt år och jag hoppas trots allt att vi får ett fint år med många positiva händelser.

Bosse