Länge sen sist!

Jaha nu är jag tillbaks igen. Sist jag skrev höll jag på att måla huset. Det var länge sen nu. Vad har nu hänt sen sist? Kan börja med Frankrikeresan i juni som var trevlig. En till resa har det blivet. I september var jag i Italien i nio dagar. Skönt att förlänga sommarvärmen lite. Jag har även köpt en ny bil, en lite annorlunda sådan. Det är en KIA Opirus. Det vet kanske inte så många vad det är för någon bil. Man kan väl säga att det är en blandning mellan en stor Mercedes, en Ford Lincoln samt Lexus. En riktigt skön bil med alla tänkbara prylar på och i. Passar en tekniknörd som mig :-)!

I kväll är det dags för ett möte med Tjernobylkommittén. Det var ett tag sen jag var där nu. Efter sommarlägret var det ett möte och ett stormöte. Vid bägge gångerna jobbade jag och kunde inte delta. Tråkigt, men vad skall en fattig knegare göra?

Nej nu måste jag fortsätta med fönsterputsningen. Jag är färdig med uteputsningen och har precis börjat inne. Ni får ha det så bra alla och jag lovar att inte dröja lika länge med nästa inlägg.

Bosse