En slappedag!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och jag har ledigt från jobbet. I dag skall jag bara ta det lungt och kanske titta på någon film eller läsa en bra bok. I vilket fall skall det bli skönt att bara slappa. Sen jobbar jag fredag-söndag så det gäller att ladda batterierna. Efter helgen börjar min semester och det skall bli så gött. Åker till Kreta på en vecka och därefter blir det en del vistelse på Tjernobyllägret när barnen kommit dit. Skall även på konsert med John Fogerty i Juli och så blir det väl något besök på Kristianstadsdagarna. Efter semestern skall jag måla huset. Sånt vill jag inte syssla med när jag har semester.

Ja den närmsta framtiden är ganska fulltecknad, så därför är det skönt med en slappedag i dag. Ha det gött alla så hörs vi snart igen.

Bosse

Solen är bara så go!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det lördag och jag skall iväg på middag om 5 minuter. Har därför ganska brådis. Men jag måste ändå skriva ett litet inlägg. Det var ett tag sen senast. Solen är så skön och för närvarande känns det som om jag inte kan få nog av min gula kamrat. Jag och frugan skulle till stranden i förmiddags. Solen sken så vackert utanför fönstret. Vi tog bilen och körde till Äspetstranden. När vi kom dit var det ingen sol längre?! Den hade gömt sig bakom ett tjockt lager soldis. Efter en halvtimme gav vi upp och stack hem igen, tillbaka till solen. Där la jag mig på gräsmattan och de livgivande strålarna lös över mig. Men som sagt nu väntar snart middag så jag får ha lite drag under galoscherna nu. Ha det gött alla så hörs vi snart igen!

Bosse

Nu är det fredag igen!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det fredag och solen skiner för tillfället. Jag har precis fått i mig lite frukost och skall nu ut och försöka färdigställa fasadtvätten jag hållt på med hela veckan. Förbaskat tråkigt jobb men ack så viktigt för att få ett hyfsat resultat när man målat huset. Blir vädret hyfsat i morgon skall jag och hustrun ut på en tur med hojen. Blir det regn får man väl göra något åt den eftersatta städningen. Dammråttorna ligger lite överallt inne nu och de behöver tas bort. Men vid fint väder får de ligga kvar ett tag till.

Nu skall jag dra på mig de klorindränkta kläderna och fortsätta min trevliga fasadtvätt. Ha det gött alla!

Bosse