Fredag igen!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det fredag igen och arbetsveckan för dagtidare går mot sitt slut. Själv jobbar jag ju på oregelbundna arbetstider och har frivecka denna veckan. Vädret är riktigt skapligt för att vara i slutet på oktober. Men snart är den räliga vintern här. Det ser jag inte fram emot. Helst skulle jag vilja gå i ide när vintern kommer. Men nu är det som det är och det finns ju många som har det betydligt värre.

Nu väntar jag på att det skall ringa från Posten. De skall leverera en ny torktumlare till mig i dag. Den gamla drog sin sista suck för ett par dagar sen. En kopp kaffe under väntetiden vore inte fel. Det skall jag fixa nu. Ha det gött alla så hörs vi snart igen.

Bosse

Hösten är här!

Hejsan alla bloggdiggre! Det är torsdag och vädret har varit ganska skönt. Det känns att hösten är här för att stanna nu. Bladen gulnar och det börjar bli kalare i naturen. Nu har ju SMHI varnat för snö snart så då blir det halt och eländigt. Men än så länge är vi förskonade från det eländet.

Jag har fått elda några gånger i kakelugnen för att innetemperaturen gått under 20 grader. Men det är en härlig värme som kommer från kakelugnen. Men helst hade jag velat att utetempen inte gått under 15 grader varmt. Jag vill helst gå i ide när kylan kommer. Men det finns de som har det värre så jag skall sluta klaga nu. Nu är det dags för lite mat och lite dumburkstittande. Ha det gött alla så hörs vi snart igen.

Bosse

Fortfarande skönt väder!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och jag har ett nattpass kvar innan jag kan hålla helg. Vädret är fortfarande riktigt hyfsat och vårblommor blir lurade av vädret och börjar blomma lite här och där. Själv har jag varit ute och sprungit en runda. Men mina vader börjar ta ordentligt stryk av asfaltsträningen så jag får börja inrikta mig på att springa i skogen den närmsta tiden. Det är väl åldern som börjar ta ut sin rätt. Man börjar bli lite skröplig, både här och där. Men än är det i alla fall lite fart i gubben.

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen blir det lite go mad. Ha det gött så hörs vi snart igen.
Bosse