Mina hundar!

Hejsan på er alla! Nu är jag här igen med ett nytt litet inlägg i min blogg. I väntan på att efterlängtade Isaac skall komma till familjen så tänkte jag visa några bilder på f.d familjemedlemmar som nu busar runt i hundhimlen och säkert tittar ner på husse en och annan gång för att se att jag sköter mig. Den första hunden jag och familjen hade var en schäfertik som hette Duchesse. En helt underbar hund med en skärpa och psyke som slår det mesta. Jag började träna henne i framför allt lydnad men även en del spår och sök. Tyvärr hade hon en svår allergi som till slut blev så jobbig för henne att vi var tvugna att avliva henne. Men innan dess försökte vi med allt och la ner stora pengar på att försöka få henne frisk, men förgäves. Hon blev 2.5 år innan hon fick bli av med sina plågor i hundhimlen. Här är ett foto på henne.

image15
Må hon vila i frid.

Nästa hund var en schäferhane som vi övertog från en annan familj när han var 1.5 år med namnet Bacho. Den gamle ägaren tyckte inte att Bacho var tillräckligt duktig och därför blev han vår nya familjemedlem. Tyvärr fick han tidigt problem med kisseriet och urinvägsinfektionerna avlöste varandra. Men han var trots det en glad kämpe som alltid kunde göra mig glad om jag kände mig lite deppig. Jag tränade honom i lydnad och tävlade också en del. Trots hans problem blev han ändå 12 år innan han fick vila ut i hundhimlen. Här är en bild på honom.

image16
Må han också vila i frid.

Sen kommer jag till vår senaste hund, en Kelpietik med namnet Theia. En hund med mer attityd får man leta efter. Hon och jag hade långa samtal och tro det eller ej, hon förstog mycket av vad jag sa. Dessutom älskade hon att titta på tv och talade ofta om vad hon tyckte om programmen. Vi tävlade och tränade också en del lydnad m.m., men framförallt var hon en sällskaps hund. Hon fick tyvärr livmoderinflamation  våren 2007 och den var så allvarlig att djursjukhuset inte kunde rädda henne. Hon blev 8 år och var en underbar kompis. Här är en bild på henne och mig när vi myser i soffan.

image17
Må hon också vila i frid.

Det var mina gamla hundar det och nu väntar jag bara på att få hem vår nya familjemedlem och att vi får ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Ha det bra alla!
Bosse

Ny bild på Isaac!

Hej på er alla! Nu sitter jag här framför burken igen och skriver. Jag måste visa er en ny bild på vår kommande familjemedlem. Visst är han söt :-) Bilden är tagen av Angelica som driver kenneln valpen är från.

Ha det bra alla så hörs vi snart igen, kanske med nya bilder på underverket!

Bosse


image14

Pannor i djupa veck!

Hejsan alla bloggdiggare! Jag och min fru har haft rtt riktigt huvudbry den senaste veckan. Vi skall ju försöka komma på ett passande namn till vår nya familjemedlem. Många namn har vridits och vänts på. Men nu tror vi att vi kommit på det ultimata namnet för vår lilla krabat. Isaac har vi kommit fram till. Det tycker vi är ett passande namn. Vad tycker ni?
Här kommer en bild som är tagen av Angelica som driver kenneln vår krabat kommer från. Visst är han fantastisk :-). Håll till godo.

image12

Ha det nu bra alla så hörs vi snart igen.
Bosse

Nu är det hund igen :-)

Hejsan alla bloggdiggare! Det var ett tag sen nu jag skrev här men nu är det dags igen. Det är nämligen dags för en ny familjemedlem snart. Om 4 veckor skall vi hämta hem vår nya hund. Det är en Sibirian husky och de är helt underbara :-). Jag har redan varit och införskaffat bur till bilen samt material till en hage. Dessutom var jag ju bara tvungen att köpa lite leksaker också till den nya familjemedlemmen. Han skall verkligen känna sig varmt välkommen när han kommer.
Här är lite bilder på skönheten. Håll till godo!

image7

Det är den bakre skönheten vi skall ha. Visst är de underbara!

image8

Här är de i full gång med att busa.

image9

Här kramar de om varandra efter buset. Det är syskonkärlek det!

image11
Här är en bild av den stolta modern.

De som är intresserade av mer information om kenneln tycker jag skall besöka följande adress: http://www.anglayzors.se. Där finns många fina bilder m.m.

Det var några bilder och fler lär säkert dyka upp här på bloggen. Ha det nu bra alla så hörs vi snart igen.

Bosse