Back again in the air!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det fredag och november börjar lida mot sitt slut. Vädret är ett typiskt höstväder med ömsom regn och blåst, ömsom sol och riktigt skönt. Skönt att kylan ännu inte har kommit, även om det förmodligen beror på att vi människor håller på att förinta vårt jordklot. Den rovdrift som människorna länge  har utsatt världen för betyder att vi, eller rättare sagt våra barn och barnbarn, snart får betala priset, och det priset lär bli mycket högt. Men förhoppningsvis kan mänskligheten begränsa skadorna genom att hushålla bättre med våra resurser.

Nåväl, själv har jag gjort i ordning i min trädgård på min s.k. frivecka ???!!! Ett djäkla sätt att utnyttja sina lediga dagar. Men nu är det klart och jag kan hålla helg. I morgon bitti skall jag in till gymmet och köra ett spinningpass. Det skall bli skönt efter denna eländiga trädgårdsskötsel. Men nu skall jag slänga mig i duschen och få bort alla tecken på eländet i trädgården.

Ha det gött alla så hörs vi snart igen.

Bosse "som inte har några gröna fingrar och inte vill ha några heller"!

Varierande höstväder!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det tisdag och vädret är mulet men det är fortfarande uppehåll. Vädret har skiftat ganska rejält de sista veckorna. Ena dagen kallt och en del snö. Nästa dag 13 grader varmt och blåsigt samt sol. Men det är väl så hösten skall vara. Jag längtar i alla fall redan efter våren och värmen som sakta kommer och tinar upp våra frusna kroppar. Nåväl det dröjer ett bra tag innan det blir verklighet. Det tragiska med detta är att man önskar livet ur sig. Tiden går tillräckligt fort ändå utan att man skall behöva önska att den gick ännu fortare.

Nu skall jag ut och springa en runda innan det är dags att åka till jobbet. Ha det gött alla så hörs vi snart igen.
Bosse