Snart jul!

Hej igen alla bloggdiggare. Nu närmar sig julen med stormsteg. Själv skall jag och frugan åka till Hannover över julen. Det skall bli skönt att bara kunna ta det lungt i jul och slippa allt stök det brukar innebära med julen. Vårt hus kommer under julen att ockuperas av vår ena dotter och hennes pojkvän. Det är skönt att de bor där under julen eftersom det varit en del inbrott i närheten. Dessutom har de en stor Rottweiler som gärna skulle låtit sig väl smaka av ett tjuvben eller dyligt :-).

Jag undrar bara en sak: Vad äter de som julmat i Tyskland? Det är första gången jag firar jul i Tyskland så jag har ingen aning!!!!!!???? Ni får gärna komma med tips.

Men just nu är det inte så skoj. Jag har varit sjukskriven i några veckor nu och skall så vara fram till jul. Jag var tvungen att opereras på ett väldigt känsligt ställe efter stora besvär. Så just nu är rörelseförmågan och sittförmågan ganska begränsad. Men det börjar sakta bli bättre nu och jag hoppas vara helt återställd till julhelgen.

Nu får det vara nog skrivet för denna gången. Ha det bra alla så hörs vi snart igen.

Bosse