Utställningsdags!

Hejsan alla! Torkan fortsätter och gräsmattan är helt död. Men det bryr sig inte Isaac om. Han trivs lika bra när han får ligga ute i skuggan och iakta olika fåglar och andra djur som rör sig.

Vi var på hundutställning i Trelleborg den 6/6 och det gick riktigt bra för Isaac. Han blev bäst i rasen för valpar 4-6 månader och dessutom fick han hederspris och ett rakt igenom positivt skriftligt omdöme. Det var en trevlig dag med fint väder och många trevliga människor att prata med. Här kommer några bilder från utställningen. Håll till godo!


Här tittar Isaac fram i väntan på att han skall visa upp sig.


Här springer vi i ringen.



Här vilar han ut efter sin uppvisning med sina pris upphängda.



Här väntar Isaac på att få visa upp sig i finalen (BIS) för valpar. Men han var mera intresserad av de andra hundarna.

Det var allt för denna gången. Ha det bra alla!

Värmen fortsätter!

Hejsan alla! Nu är det dags igen för ett litet inlägg i bloggen. Värmen fortsätter och gräsmattan ser ut som stäppen vid klippiga bergen. Isaac klarar sig ganska bra i värmen men försöker hitta svalaste stället på natten. Det brukar betyda groventrén där golvet är lite svalare. Så han traskar ut där när han tycker det blir för varmt i sovrummet.

Jag håller på att montera stängsel på baksidan av tomten så att Isaac skall kuna springa fritt där. Det är lite jobb men när det blir färdigt kan Isaac gå ut som han vill på baksidan genom altandörren.

Nu har alla valptänderna bytts ut mot riktiga huggisar. Det är skönt att det är avklarat för Isaac hade lite ont under tiden för bytet. Han fortsätter att växa och väger nu nästan 19 kg!!! Den lille valpen börjar bli stor.

Här kommer några nytagna bilder också. Håll till godo!

image75

Här poserar Isaac framför kameran när husse precis kommit i mål efter Lundaloppet.

image76

Här vill han åka bil och har trängt in sig bredvid matkasse när matte kom hem från affären.

image77

Här svalkar han rumpan på marmorplattan framför kakelugnen när det blir för varmt.

Detta var allt för denna gången. Ha det bra alla så hörs vi snart igen.