Snart har en vecka till gått!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och våren är här på allvar. Jag har väl kört ca. 15 mil med hojen den senaste veckan. Men usch vad tiden går fort. Nu har man längtat efter våren hela långa räliga vintern och nu är den snart över. En vecka går ungefär så fort som det tar att knäppa med fingrarna,känns det som. Nu kall jag snart bege mig till jobbet. Där får tiden gärna gå fort. Nu får jag skynda mig. Ha det gött alla!
Bosse

Slappekväll!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det lördag och det närmar sig kväll. Jag skall bara ta det lungt i kväll. Titta på tv, ta ett glas god whiskey och relaxa. Det skall bli så gött! Jag var uppe i ottan för att delta på ett årsmöte som drog ut på tiden rejält. Sen har jag tvättat min bil och dragit igång kakelugnen. Så nu får det vara nog för i dag. I morgon skall jag fortsätta med mitt projekt att renovera groventrén. Jag skall måla väggarna en gång till, sen är det klart. Efter det börjar nästa projekt och det är att tvätta hela huset ren från alger och annat skit. Man kan undra om det inte var bättre med den gamla sortens färg, som visserligen var farlig när man exponerades ofta med den, men som höll betydligt längre än den skitfärg som finns i dag. Nu får man i stället hålla på att tvätta bort alger och annat skit som sätter sig i färgen. Detta medför att kemikalier sugs ner i jorden och en hel del når säkert grundvattnet som säkert inte mår bra av detta. Man skall ju inte tro att algtvätt är naturvänligt. Nåväl nu är det som det är med det.

Men nu skall jag som sagt slappa ordentligt i kväll. Så nu slutar jag för denna gång. Ha det gött alla!

Bosse

Våren på väg sakta men säkert!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det onsdag och snön och solen har skiftat om att hedra oss med sin närvaro. Men det känns att våren sakta börjar få övertaget över kung Bore. Jag var ute och tog en sväng på ca. 5 mil i går med hojen. Det var helt underbart! Kan det bara gå över nollstrecket även nattetid så skall hojen ut på allvar.

Jag tänkte också passa på att göra reklam för årets första stormöte inför tjernobyllägret i Broby i sommar. Alla är hjärtligt välkomna till pingstkyrkans lokaler 30/3 kl. 19.00. Det blir information, underhållning, lotteri samt en god fika. Tyvärr jobbar jag själv och kan inte närvara, men alla ni andra tycker jag skall passa på. Undrar ni något gällande lägret eller vill hjälpa till med något ta kontakt med mig på mailadressen:
[email protected]

Nu skall jag titta lite på dumburken. Ha det gött alla så ses vi snart igen!
Bosse

Jobbhelg väntar!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det fredag och det är härligt väder ute. Äntligen får man lite vårkänslor. En (underbar??!!) jobbhelg väntar på mig. Jag börjar i kväll klockan 22.00 till 06.00 i morgon. Sen går jag på igen kl. 18.00 till 06.00 på söndag. Sen ett lika dant pass mellan söndag och måndag. Men sen väntar ledigt en vecka. Ledigt är kanske lite mycket att säga men jag behöver inte till jobbet i alla fall. Jag skall renovera groventrén nästa vecka så det blir nog fullt upp. Men som sagt man får glädjas med det fina vädret. Jag har t.o.m. sett ett par motorcyklar ute på vägarna i dag. UNDERBART! Men nu skall jag ta på mig träningskläderna och ut och springa en runda innan solen hinner gå ner.

Ha det gött alla!
Bosse

Slappedag!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det tisdag och jag är ledig från jobbet. Jag skall bara försöka ta det lungt i dag och ladda batterierna tills i morgon. Då har jag två förmiddagspass samt tre nattpass framför mig innan jag går på långledigt måndag morgon.

Snart skall jag bege mig in till stan och äta lite lunch med min fru. Sen skall jag nog ta på mig träningskläder och ut och springa en runda.

Så skall nog min dag se ut. Nu skall jag börja göra mig i ordning inför dagens äventyr. Ha det gött alla!

Bosse

Äntligen helg!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det fredag och helgen står för dörren. Jag är ledig och skall försöka lata mig så mycket jag kan. Om det bara inte blir allt för kallt i morgon skall jag ut och springa en runda. Den här eländiga vintern ger sig inte utan strid.


Nu skall jag in till Kristianstad och titta på en utställning om nazismen. Det skall bli intressant och skrämmande. Man kan undra vilka demoner som gömmer sig i huvudet på alla dessa vilsna människor som dyrkar hakkorset.


Nu får jag skynda mig. Ha det gött alla så hörs vi snart igen!

Bosse


Snart helg!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och helgen närmar sig. Det är skönt att vara helt ledig denna helgen. Jag tror att jag skall tillbringa lite helgtid med att besöka regionmuseet och titta på utställningen om nazism. Verkar vara en bra utställning och den är ju högaktuell eftersom de räliga nazzarna verkar ha fått lite fotfäste här i kommunen. Men nu skall jag ta och byta om till joggingkläder och springa en runda så min trötta skalle får friskt syre. Sen skall jag jobba i natt innan helgfirandet kan börja.

Ha det gött alla!
Bosse

Någon som sett våren?

Hejsan alla bloggdiggare. I dag är det onsdag och vintern fortsätter att hålla oss i sitt järngrepp. Men för varje dag kommer vi närmare våren, (hoppas jag). Nåväl när väl värmen kommer till oss blir vi säkert mer tacksamma nu efter denna eländiga vinter än vad vi blivet om det varit en varm vinter. Man får ta det goda med det onda. Nu skall jag hälla upp lite av det goda kaffet jag gjort och titta ut på det soliga (men kalla) vädret. Ha det gött alla så hörs vi snart igen.
Bosse

Mitt i natten!

Hejsan alla bloggdiggare! Det är lördag morgon eller snarare mitt i natten fortfarande. Jag sitter vid mitt köksbord och skall snart bege mig till jobbet. 12 timmar i dag och 12 i morgon. Det är trevligt att veta vad man skall göra på helgen. Annars hade man kanske bara suttit sysslolös!!!!!!

Nej nu får jag skynda mig lite! Ha det gött alla lediga människor, och vi andra också förresten!
Bosse

Jiiiiipppppiiiieeee fortfarande vinter!

Hejsan alla bloggdiggare! I dag är det torsdag och den (trevliga) vintern gästar oss fortfarande. Vi är inne i den nya istiden nu, var så säkra. Jag har inhandlat mer ved nu så att jag kan brassa på i kakelugnen. Det är förresten dags att dra igång den  nu. Det börjar kännas lite ruggigt inne nu. Så jag säger bara ha det gött alla isbjörnar.
Bosse